Töö aias

Käes on krõbeda külmaga märtsi kuu. Kevad samas juba terendab. Ja kevad on enamuse eestlaste jaoks märgilise tähendusega. Päike tuleb välja peale pikka eemalolekut ja D vitamiini puudujääk hakkab vähenema. Lausa mõnus on lihtsalt lasta päikesel paista nahale isegi siis kui väljas on 15 külmakraadi. Lisaks päikesele hakkavad eestlased mõtlema aia tööde peale. Jah peatselt on lumi kadunud ning on vaja planeerima hakata oma aiatöid. Mida teha ja mis järjekorras? Mõni eestlane on koguaeg näpud mullas, teine jälle pigem grillib ja chillib niisama.

Kuna endal hetkel aed alles arenemisejärgus st. õigemini koristamisejärgus (kilakola on kõik kohad täis), siis saan juba hakata planeerima oma töid. Nimelt on vaja suur hunnik vana mööblit ja muud paska lihtsalt kokku grupeerida ning ette valmistada konteinerisse viskamiseks. Et kui konteiner kohal ei peaks aega raiskama siis kola kokku vedamise peale.

Selleks on aga vaja leida head tööriided. Tööriided on nagu tööriistadki väga kriitilised, kui tahad toimetada mõnuga. Vähe närvi ajab ju kui pead pool päeva kruvikeerajat või siis töökindaid otsima.

Kindad on mul juba soetatud aga oleks vaja sellist kevadist tööjopet. Mis oleks piisavalt tugev ja mugav toimetamiseks.

Ja nagu ikka tuleb ennem mingi asja soetamist ära teha kodutöö googledamise näol. Tuleb leida see hea hinna ning kvaliteedi suhe. Googledades leidsin mitmeid brände ja e-poode.

Minu valikuks osutus softshell jope,  mille leidsin Becky e-poest, kes on tuntud tööriiete maaletooja.

Leidsin mitmeid artikleid selle kohta nagu näiteks perekoolist ja lisaks on see selline bränd, mis pakub ka muid riideid peale tööriiete.

Mõeldud, tehtud ja softshell jope saigi ostetud – nüüd varsti siis aias müttamas ning kevadist päikest nautimas.